Tietoa minusta

Opettajan ja kielenkääntäjän pätevyys yliopistosta

Olen koulutukseltani englannin, historian ja yhteiskuntaopin aineenopettaja ja kääntäjä (yhteiskuntatieteiden maisteri ja humanististen tieteiden kandidaatti, olen suorittanut opettajan pedagogiset opinnot). Olen suorittanut lähes kaikki opintoni englanniksi peruskoulun jälkeen. Kävin kansainvälisen IB-lukion, jossa opetus oli englanniksi. Olin vaihto-oppilaana Teksasissa. Muutin ylioppilaaksi kirjoitettuani Englantiin asumaan ja opiskelemaan yliopistossa. Suoritin siellä Bachelor of Arts -tutkinnon. Tampereen yliopistossa pääaineeni oli englannin kääntäminen ja tulkkaus.

 

Opetuksen lisäksi teen käännöstöitä (englanti-suomi-englanti) sekä oikoluku- ja kielenhuoltotöitä.

 

Pitkä kokemus opettajan työstä 

Opetuskokemusta minulla on vuodesta 2012 lähtien. Olen opettanut peruskoulussa ja lukiossa omien oppiaineideni lisäksi lähes kaikkia muitakin aineita. Yksityisoppilaita minulla on ollut vuodesta 2017. 

 

Minulla on kokemusta myös ylioppilaskirjoituksiin ja kansainväliseen englannin kielen tasokokeeseen (IELTS) valmennuksesta. Pystyn auttamaan kaikilla englannin kielen osa-alueilla ja varmistamaan, että kurssit, kirjoitukset ja kokeet sujuvat mahdollisimman hyvin. 

Myös muiden kouluaineiden opetusta

Kerro, jos tarvitset apua muidenkin aineiden oppimisessa. Olen opettanut yksityisoppilailleni englannin lisäksi suomea, saksaa, matematiikkaa ja historiaa, mutta muutkin kouluaineet onnistuvat tarvittaessa. Kielistä voin opettaa lisäksi ruotsia. Ota minuun yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai soita ja kerro toiveistasi. 

 

Minä yksityisopettajana

Kaikenikäiset ja -tasoiset opiskelijat ovat tervetulleita opiskelemaan kanssani. Voimme harjoitella yhdessä esimerkiksi englannin kirjoittamista, lukemista, sanastoa, kielioppia, ääntämistä, puhumista ja reagointia vieraalla kielellä.

 

Yksityisopetuksessa on se hyvä puoli, että voimme tehdä juuri sellaisia asioita, joita sinä tarvitset ja joista on sinulle eniten hyötyä. Saat kertoa vapaasti, mitä haluaisit opiskella, ja räätälöin opetuksen sinulle. Sovimme yhdessä opetuksen tavoitteista ja etenemme kullekin oppilaalle sopivaa tahtia.

 

Minulle on tärkeää, että opetus tuntuu sinusta mielekkäältä ja että oppiminen on mukavaa. Haluan, että opiskelu tuo sinulle onnistumisen iloa sekä oivaltamisen ja uuden oppimisen onnea.

 

Opetan pääasiassa etänä Teamsin välityksellä, mutta myös lähiopetus onnistuu Tampereen seudulla. Asun Pirkkalassa ja työhuoneelleni meille kotiin voi tulla opiskelemaan. Minulla on auto, joten pääsen myös tulemaan luoksesi tarvittaessa.

 

Nettisivuiltani löytyy entisten ja nykyisten oppilaitteni ja heidän vanhempiensa kirjoittamia kokemuksia ja suosituksia opiskelusta kanssani. 

 

Ota minuun yhteyttä, niin keskustellaan, millaiselle yksityisopetukselle sinulla olisi tarvetta ja miten voisin sitä sinulle tarjota.

Sanna

Olen jäsen näissä liitoissa (logoa klikkaamalla pääset liiton sivuille)